.
.
Uiterwaardenstraat 30c
8081HJ Elburg
Tel. 0525 - 684 333
info@htbhoutennatuursteen.nl
open : dinsdag t/m zaterdag
htb natuursteen Elburghtb hout en natuursteen elburg

Welkom bij HTB hout en natuursteen.

Als u aan natuursteen denkt dan heeft u vaak een beeld voor ogen van mooi wit Italiaans marmer of donker Belgisch hardsteen.

Maar er is meer......
Als leverancier van natuursteen bieden wij u een uitgebreid assortiment voor binnen en buiten, van vloertegel tot vijverrand in graniet, kwartsiet, leisteen, marmer en o.a. hardsteen. Tientallen kleuren in graniet, marmer, kwartsiet, leisteen enzovoort.

Materiaal voor vloer en wand, buitenbestrating, terrastegels, beelden van natuursteen en alle benodigde onderhoudsmiddelen om uw natuursteen in topconditie te houden.
Ook leveren wij aan o.a. gemeenten, recreatiebedrijven en instellingen handgemaakte stoeppalen, bloembakken en banken van natuursteen. Voor de bouw leveren wij diverse materialen waaronder gevelbekleding in natuursteen, diverse keramieksoorten en exclusieve aluminium panelen. Hiervoor verzorgen wij ook de complete montage.

Wij importeren de materialen uit diverse landen in Europa, Zuid Amerika en het verre oosten.

Naast natuursteen leveren wij ook houten vloeren, uniek buitenparket in diverse soorten voor o.a. terrassen maar ook voor balkons met een gepatenteerd waterafvoersysteem, onderhoudsvrije bekleding voor steigers, wanden enzovoort.
Verder kunt u bij ons terecht voor tuinbeelden (natuursteen), tafels op maat voor binnen en buiten, vijverranden en andere tuinmaterialen.

Bezoek ons aan de Uiterwaardenstraat 30c in Elburg.

Wij zijn open : dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 en op zaterdag van 8.30 tot 16.00 uur.
's Avonds op afspraak. Op maandag zijn wij gesloten.


tot ziens
htb voor hout
htb voor natuursteen


  sitemap : wie zijn wij - graniet - hardsteen- kwartsiet - leisteen - marmer - onderhoud - houten vloer - tuinbeelden
tuindeco - tuinmeubilair - tuinparket - vijverranden - tafels - overig - contact - aanbieding
htb natuursteen Elburg
Disclaimer : Deze site bevat verwijzingen of hyperlinks naar andere sites die buiten het domein van www.htbhoutennatuursteen.nl liggen.
Deze zijn opgenomen ter informatie van de gebruikers en te goeder trouw geselecteerd voor de doelgroepen van www.htbhoutennatuursteen.nl.
 htb houtennatuursteen is niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van deze sites of bronnen.

htb hout en natuursteen geeft geen garantie noch aanvaardt zij enigerlei aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud,
data, adviezen, verklaringen, software, producten of ander materiaal op dergelijke sites of bronnen.
© 2007 htb hout en natuursteen - Alle materiaal op deze site is uitdrukkelijke voorbehouden aan htb hout en natuursteen.
Het is niet toegestaan deze op enigerlei wijze te vermenigvuldigen of te gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.
Wijzigingen voorbehouden. All rights reserved.